Laks i limesaus
I dag hadde jeg lyst på en rask og enkel fiskerett og da ble det laks i limesaus:-)
Ingredienser: 4 laksefileter, ¼ liter kremfløte, 3 teskjeer tomatpurè, 1 terning fiskebuljong, 1 teskje karri, saften av en halv lime, salt og pepper, 1 squash
Ha kremfløten i en kjele, tilsett fiskebuljong, tomatpuré og krydder under oppkok. La det småkoke til buljongen er rørt ut og smak til med lime, salt og pepper.
Legg laksefiletene i en ildfast form og hell blandingen over. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Squashpasta: Skjær tynne skiver av squashen ved hjelp av en ostehøvel, kutt de deretter opp i tynne strimler. Stekes med smør, salt og pepper.
Salat: Cherrytomater, jordbær og gresskarfrø. Dressing av olje og limesaft.
Bon appétit !
Klem Marianne
adadb
12.05.2014 kl.22:30
Annebe
12.05.2014 kl.22:38
Marianne
12.05.2014 kl.23:06
Marianne
12.05.2014 kl.23:06